Polkupyöräliike

Bikeplanet Kruununhaka
Liljestrand oy

MYYNTI JA HUOLTO 
Bike Planet Helsinki / Kruununhaka
Unioninkatu 45, 00170 Helsinki

Puh. +358 400 1858 21

Avoinna ark. 10-18, la 10-14
Talvella olemme paikalla 10-17

kruununhaka(a)bikeplanet.fi
https://fi-fi.facebook.com/Bikeplanet1

Me Bike Planetissa haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja takaamme asiakkaalle ensiluokkaisen palvelun ja korkean laadun. Täyden palvelun huoltomme hoitaa kaikki työt puhjenneen renkaan vaihtamisesta kattaviin täyshuoltoihin.

TYÖSUHDEPYÖRÄ ON HELPPO VALINTA
Työsuhdepyörä on tehokas, helppo ja edullinen tapa motivoida henkilökuntaa pitämään huolta kunnostaan ja parantaa henkilökunnan hyvinvointia ja työssäjaksamista.

Työsuhdepyörä toimii samalla periaatteella kuin työsuhdeauto - Työsuhdepyörä vaan on huomattavasti edullisempi ja ekologisempi vaihtoehto, ja se tuo lukuisia etuja niin työnantajalle kuin työntekijälle. Työsuhdepyöräksi voi valita mieleisensä pyörän kattavasta valikoimasta. Työnantaja maksaa Työsuhdepyörän leasing-vuokran, ja työntekijän maksettavaksi jää laskennallinen osa pyörän verotusarvosta.

Sopimuskausi on 24 kuukautta. Työsuhdepyörä-sopimus sisältää määräaikaishuollot töineen ja varaosineen. Näin pyörät pysyvät jatkuvasti hyvässä ja turvallisessa ajokunnossa. Sopimukseen kuuluu myös STP-Turva varkauden varalta. Sopimuskauden päättyessä käyttäjällä on mahdollisuus lunastaa pyörä edullisesti itselleen tai palauttaa se myyntipisteeseemme. Sopimuksesi päätyttyä voit hankkia uuden Työsuhdepyörän.