Leipomo

Liisankadun myymälä

Leipomo Keisari

Liisankatu 18,00170 Helsinki
Puh: 040-7471107 
info@kakkukeisari.fi

www.kakkukeisari.fi
 

Myymälä on auki ma-pe 7.30–18.00 ja la 8.00–15.00.


Myymälässämme on lämminhenkinen tunnelma ja meiltä saa tuoretta käsin leivottua leipää ja pullaa sekä erikoiskahveja heti aamuvarhain. Valikoimiimme kuuluu herkullisen raikkaat kakut ja leivokset sekä arkisin löytyy lounassalaattia joka voi syödä paikan päällä tai ottaa mukaan vaikkapa työpaikalle.

Vitriinistä lähtee nopeasti mukaan pienet kakut ja isompia kakkuja juhliisi hoituu helposti tilaamalla niitä laajasta valikoimastamme.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

 

 

Pistrina Oy on yksityisessä omistuksessa oleva helsinkiläinen yritys. Keisari on markkinointinimi, jossa yhdistyvät konditoriatuotteidemme yli 25 vuoden osaaminen ja perinteet sekä tuoreet ja innovatiiviset leipomotuotteemme moderneine tuotantotiloineen.

Missiomme on tuoda päivittäinen juhla kaupunkilaisten arkeen tarjoamalla pääkaupunkiseudun parhaimmat ja laadukkaimmat käsin leivotut leipomo- ja konditoriatuotteet.

Myymme korkealaatuisia tuotteitamme suoraan kuluttajille omista Keisarin myymälöistämme sekä vähittäiskaupalle, ravintoloille ja kahviloille.

Toiminta-ajatuksemme mukaan tuoretta, herkullista, ja lähellä tuotettua leipää pitää olla tarjolla kodin läheisyydessä jo varhaisen aamun tunteina. Keisarilla on kahdeksan myymälää, jotka sijaitsevat Töölöntorilla, Ullanlinnassa, Kruununhaassa, Sörnäisissä sekä Kampin-, Lippulaivan-, Granin- ja Ison Omenan kauppakeskuksissa.

Tuotanto- ja toimistotilamme sijaitsevat Helsingin entisellä teollisuusalueella Sörnäisissä.

Yrityksen omistavat toimitusjohtaja Tatjana Aminoff, Stefan Lindberg, Saga Forss sekä Dan ja Jaana Leinson.