Kahvi- ja Teekaupat

Crema

Liisankatu 15, 00170 Helsinki
Puh. 010 322 4480
asiakaspalvelu@crema.fi
www.crema.fi

Helsingin Kruununhaassa sijaitseva tunnelmallinen kivijalkamyymälämme palvelee kaikkia hyvän kahvin ja teen ystäviä. Myymälässä on helppo poiketa ja ostaa mukaan kahvipaketti erittäin laajasta valikoimastamme suoraan hyllystä. Lisäksi löydät irtomyynnissä yli 50 teelaatua ja parikymmentä kahvia. Osaava henkilökuntamme auttaa aina sinua löytämään makuusi sopivan kahvin tai teen. Jauhamme myös tarvittaessa kahvipavut haluamallesi karkeudelle.

Myymälämme toimii lisäksi noutopisteenä Crema.fi -verkkokaupallemme, joten jos liikut lähistöllä tai haluat säästää postituskuluissa on tämä näppärä tapa tehdä tilaus.

Myymälässä voit myös tutustua espressolaitteisiin, kahvimyllyihin ja muihin Creman verkkokaupasta löytyviin tuotteisiin. Meillä on myös aina esillä ja käyttövalmiina laadukkaita Jura-kahviautomaatteja joista voimme tarjota maistiaisia.

Tervetuloa hyville kahvi- ja teeostoksille Liisankadulle!

TeeHelmi – TeeKauppa

Liisankatu 25, 00170 Helsinki
0405113459
kauppa@teehelmi.fi
www.teehelmi.fi

www.facebook.com/TeeHelmi.fi

Aukioloajat:

www.teehelmi.fi/teekauppa

TeeHelmen valikoimista löydät yli 140 laatuteetä ympäri maailmaa ja ihastuttavia teesekoituksia niin Tukholmasta kuin Pariisista. Tule tutustumaan Teemaailmaan löytäen uusia tuoksuja ja makuja. Ohikävellessäsi voit myös napata take-away mukillisen teetä mukaasi tai istua paikan päällä nauttimassa juuri sinun valintasi mukaan haudutettua teetä. Tarjolla teen seuraksi hieman pientä makeaa.

 

Tuoksumaailmaamme ei kahvinkäryt tai muut häiritse. Järjestämme myös teetastingeja 4-10 hengen seurueille. Kysy lisää!