Isännöintipalvelut

Kruunun Isännöinti Oy


Liisankatu 25 A 5
00170 HELSINKI
Y-tunnus: 2591047-3
www.kruununisannointi.fi
info(at)kruununisannointi.fi
 

Sami Tuominen
Toimitusjohtaja, isännöitsijä, asianajaja
Asiakkuudet, palvelut, isännöinti
puh. 050-3311 90


Janne Kukkonen
Pääkirjanpitäjä, isännöitsijä, DI-sähkö
Kirjanpito, energiatehokkuus, isännöinti
puh. 045-2311 074


Mikko Pöllänen
Isännöitsijä, tekniikan erikoisamattitutkinto, turvallisuusjohtaminen TEAT
Isännöinti, pelastus- ja asuinturvallisuus
Opiskelee IAT
puh. 044-3471 840


Olemme kotinne ja asumisen hyvinvoinnin asiantuntija. Huolehdimme taloyhtiönne kirjanpidosta ja kiinteistönne taloudenhoidosta. Tarjoamme myös taloteknistä asiantuntijapalvelua, pelastus- ja asuinturvallisuuden suunnittelua sekä avustamme energiatehokkuuden hallinnassa ja energiatodistusten laadinnassa.

Yhdistämme palvelumme yhdeksi kokonaisuudeksi, jolloin kaikki säästävät aikaa, vaivaa ja rahaa. Me valmistelemme puolestanne asiantuntijoidemme kanssa yhdessä suunnitellut ja päätetyt hankkeet. Esittelemme Teille ratkaisuvaihtoehdot kustannusarvioineen. Ja valvomme valitun projektin - olipa se pieni tai suuri - etenemistä sovitun tavoitteen mukaisesti.

Toimistomme henkilökunta on juridiikan, kirjanpidon ja turvallisuusalan asiantuntijoita. Lisäksi koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti Isännöintiliiton auktorisointijärjestelmän mukaisilla koulutuskokonaisuuksilla. 

Asiakkaamme sijaitsevat erityisesti pääkaupunkiseudulla.

Toimintamme tärkein tavoite on asiakkaamme paras mahdollinen palveleminen. Keskitymme palveluntarjoajina aina asiakkaamme tyytyväisyyteen, hyvinvointiin ja turvallisuuteen.

Pyrimme vastaamaan asiakkaan yhteydenottoon välittömästi. Mikäli emme jostakin syystä pysty heti vastaamaan puhelimeen tai sähköpostiin, lupaamme ottaa yhteyttä mahdollisimman pian vapauduttuamme - myös viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä ympäri vuoden.